ورمی کمپوست پردیس کمپوست شاید در ابتدا با شنیدن این فرصت شغلی درآمدزا خنده بر لبهای شما بنشیند و با خود بگویید...!!کرم درست است یکی از پر درامد ترین و فرصت های شغلی برتر در سال گذشته در عرصه کشاورزی در ایران ، تولید و راه اندازی فارم های کود ورمی کمپوست بوده این کرم معجزه اسا کارهای میکند که فقط باید در مورد طلایی که میسازد شما تحقیق کنید این کرم که به طلای سیاه شهرت دارد قابلیت های فراوانی برای استفاده دارد که هر کدام سود خود را دارد و شما میوانید با یه مشاوره ی درست سرمایه ی خود را چندین برابر کنید اگر یک زمین گاوداری خالی یا یک گلخانه یا یک مکان سرپوشیده دارید سریع عجله کنید و دست به کار شوید .... شما کشاورزان عزیز میتوانید خودتان برای زمینهایتان کود الی تولید کنید برای این که با این ثروت زیر خاکی یا کرم پولزا بیشتر اشنا شوید با ما مشاوره کنید ... برای خرید , فروش , مشاوره و راه اندازی فارم های ورمی کمپوست با ما تماس بگیرید خرید و فروش کرم های آیزینیا فتیدا وارداتی ( ارسال به تمام نقاط ایران ) خرید و فروش کود در بسته بندی و بصورت فله ( ارسال به تمام نقاط ایران ) مشاوره و راه اندازه فارم های ورمی کمپوست به صورد پشته ای یا سبدی در تمام نقاط ایران ساخت انواع سرند با توجه به نیاز شما آموزش کامل + تامین مواد اولیه افتخاری 09125492082 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com 2019-08-20T09:38:04+01:00 mihanblog.com مقایسه پودر کرم و پودر ماهی برای مصرف آبزیان 2013-12-30T08:02:11+01:00 2013-12-30T08:02:11+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/19 نوید GPP  مخفف کلمات Green Protein Promix میباشد که به همان پودر کرم های آیزینیا فوتیدا برای مصارف آبزیان گفته میشود . در اینجا مقایسه ای میان پودر GPP و پودر ماهی برای تغزیه انواغ ماهی ها را میبینیم . مقدار اسیدهای آمینه در پودر GPP و پودر ماهی اسید آمینه پودرGPP    پودر ماهی منهدن پودر ماهی وایت گادیده Lysine 51/12 51/4 53/4 Histidine 51/2 42/1 34/1 Arginine 03/7 68/3 02/4 Glicine 22/5 46/4 42

GPP  مخفف کلمات Green Protein Promix میباشد که به همان پودر کرم های آیزینیا فوتیدا برای مصارف آبزیان گفته میشود .

در اینجا مقایسه ای میان پودر GPP و پودر ماهی برای تغزیه انواغ ماهی ها را میبینیم .

مقدار اسیدهای آمینه در پودر GPP و پودر ماهی

اسید آمینه

پودرGPP   

پودر ماهی منهدن

پودر ماهی وایت گادیده

Lysine

51/12

51/4

53/4

Histidine

51/2

42/1

34/1

Arginine

03/7

68/3

02/4

Glicine

22/5

46/4

42/4

Cisteine

23/4

57/0

75/0

Valine

14/6

77/2

02/3

Metionine

73/1

63/1

68/1

Isoleucine

73/4

28/2

72/2

Leucine

39/7

16/4

36/4

Tirosine

4/3

8/1

83/1

Phenilalanine

54/3

21/2

28/2

بعضی از مقدارهای اسید امینه مورد نیاز آبزیان ( برحسب درصد پروتئین)

اعداد داخل جدول بر حسب درصد می‌باشد.

پودر ماهی از نوع menhaden می‌باشد.

لیزین

گونه

مقدار مورد نیاز

نوع خوراك

كپور معمولی

7/5

خالص

قزل الای رنگین كمان

7/3

خالص

ماهی آزاد چام

8/4

خالص

متیونین

گونه

مقدار مورد نیاز

نوع خوراك

كپور معمولی

1/3

خالص

قزل الای رنگین كمان

9/1

خالص

ماهی ‌آزاد چام

3

خالص

آرژنین

گونه

مقدار مورد نیاز

نوع خوراك

كپور معمولی

3/4

خالص

قزل الای رنگین كمان

3/3

خالص

ماهی آزاد چام

6

خالص

مقایسه برخی از ارزشهای غذایی مكمل پروتئینی GPP با مكمل غذایی رایج (پودر ماهی منهدن)

   عنوان

پروتئین

چربی

فیبر

فسفر

كلسیم

پودر GPP

7/67

15/5

77/0

4/2

55/0

پودر ماهی

61

8

0/1

88/0

4


 

]]>
مزایا و معایب روش سبدی 2013-12-30T07:21:46+01:00 2013-12-30T07:21:46+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/18 نوید با توجه به سوالاتی که دوستان در زمینه تفاوت فارم های ورمی کمپوست سبدی با فضای باز داشتند لازم دیدم در اینجا مزایا و معایب روش سبدی نسبت به روش فضای باز را ذکر کنم : مزایای روش سبدی : اولین مزیت روش سبدی در کار کمتر آن است زیرا در این روش سبد ها از هدر رفتن رطوبت خاک تا حدی جلوگیری میکنند پس میزان آبیاری تا یک پنجم کاهش پیدا میکند . ( به طور حدودی هر هفته یکبار به آبیاری نیاز دارند که در روش پشته ای این میزان تا دو روزی یکبار افزایش پیدا میکند . ) بازده روش سبدی به دلیل عدم نفوذ نور به بستر با توجه به سوالاتی که دوستان در زمینه تفاوت فارم های ورمی کمپوست سبدی با فضای باز داشتند لازم دیدم در اینجا مزایا و معایب روش سبدی نسبت به روش فضای باز را ذکر کنم :

مزایای روش سبدی :

  1. اولین مزیت روش سبدی در کار کمتر آن است زیرا در این روش سبد ها از هدر رفتن رطوبت خاک تا حدی جلوگیری میکنند پس میزان آبیاری تا یک پنجم کاهش پیدا میکند . ( به طور حدودی هر هفته یکبار به آبیاری نیاز دارند که در روش پشته ای این میزان تا دو روزی یکبار افزایش پیدا میکند . )
  2. بازده روش سبدی به دلیل عدم نفوذ نور به بستر کرم ها تا 2 برابر روش پشته ای است . ( میزان تولید مثل کرم ها و بازده تبدیل ورمی کمپوست )
  3. در روش سبدی به فضای کمتری نیاز است . برای مثال در 100 متر مربع فضای سر بسته شما میتوانید با قرار دادن 2000 سبد 10 کیلوگرمی به مقدار 20 تن محصول تولید کنید که در همین فضا و یه صورت پشته ای محصول به 4 تن میرسد .
  4. فضای سبدها کنترل شده است و از فرار کرم ها به درون خاک یا از بین رفتن کرم های آیزینیا توسط پرندگان و موش ها جلوگیری میشود .
  5. روش سبدی به عنوان یکی از مشاغل خانگی محسوب میشود زیرا شما میتوانید با راه اندازی این روش حتی در انباری های خود درآمد خوبی کسب کنید .

معایب روش سبدی :

در روش سبدی تنها مشکلی که وجود دارد هزینه ی اولیه بابت خرید سبد هاست ( هر سبدی به طور میانگین 12 هزار تومان ) که البته جز سرمایه در گردش شما حساب میشود و این هزینه یکبار بیشتر برای شما محسوب نمیشود و تا زمانی که شما به این کار اشتغال دارید میتوانید از همان سبد ها استفاده کنید و به طور معمول شما پس از به ثمر رسیدن اولین دوره ی نگهداریتان سرمایه اولیه ی خود را به دست می آورید .

]]>
عکس هایی از فارم روستای زیده - گیلان 2013-10-20T04:39:06+01:00 2013-10-20T04:39:06+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/15 نوید عکس های راه اندازی فارم ورم کمپوست زیده گیلان به صورت پشته ای عکس های راه اندازی فارم ورم کمپوست زیده گیلان به صورت پشته ای

فرمول غذایی ورمی کمپوست

]]>
غذاهای ارگانیک 2013-09-03T04:41:40+01:00 2013-09-03T04:41:40+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/14 نوید غذاهای ارگانیک غـذاهـای ارگـانـیک به غذاهایی اطلاق می‌گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش‌ها و علف کش‌هـای مصـنـوعــی و ارگانیسم‌های اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند. معیار سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات ارگانیک: 1.   خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـین زراعــی نباید با آب فاضلاب آبیاری شده باشد. خاک نیز باید عاری از املاح سرب و کلراید پتاسیم باشد. 2.   عدم اصلاح سازی: هیچگونه مواد افزودنی (مثل شیرین کننده‌ها و رنگ دهنده‌های مصنوعی)، پرتو دهی با پرتوه

غذاهای ارگانیک

غـذاهـای ارگـانـیک به غذاهایی اطلاق می‌گـردد کـه بـدون اســتفاده از آفـت کش‌ها و علف کش‌هـای مصـنـوعــی و ارگانیسم‌های اصلاح شده ژنتیک تولید شده باشند.

معیار سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات ارگانیک:

1.   خـاک ایمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـین زراعــی نباید با آب فاضلاب آبیاری شده باشد. خاک نیز باید عاری از املاح سرب و کلراید پتاسیم باشد.

2.   عدم اصلاح سازی: هیچگونه مواد افزودنی (مثل شیرین کننده‌ها و رنگ دهنده‌های مصنوعی)، پرتو دهی با پرتوهای یونیزه کننده و اصلاح ژنتیک نباید در روند تولید محصول بکار رفته باشد.

3.   ذخیره سازی و انبار مجزا: محصولات ارگانیک باید از محصولات غیر ارگانیک تفکیک شده و بطور جداگانه نگه‌داری شوند.

4.   عدم استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی: عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی مصنوعی نظیر کودهای شیمیایی، آفت کشها، حشره کشها و علف کشها. (از 3 سال قبل از برداشت محصول)

معیار گوشت، شیر، تخم مرغ و دیگر فرآورده­های حیوانی ارگانیک:

1.      حیوانات می­باید حداکثر از روز دوم تولد به روش ارگانیک پرورش یافته باشند.

2.      خوراک ارگانیک: تغذیه دام و طیور باید 100 درصد از خوراک ارگانیک بوده باشد.

3.      هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمون نباید استفاده شود.

4.   حیوانات چرنده باید از مرتع مناسب برخوردار باشند. هر حیوان باید از سرپناه، آب سالم، رژیم غذایی متعادل، هوای تازه، نور مستقیم آفتاب و فضای کافی برای حرکت برخوردار باشد.

5.   ذخیره سازی و انبار مجزا: فرآورده­های ارگانیک باید از محصولات غیر ارگانیک تفکیک شده و جداگانه نگه­داری شوند.

نکته: در کشاورزی سنتی از کودهای مصنوعی و در کشاورزی ارگانیک از کودهای طبیعی مانند کمپوست استفاده می­گردد.

نکته: در کشاورزی سنتی از آفت کشهای مصنوعی و در کشاورزی ارگانیک از حشرات و پرندگان نافع، محدود کردن جفتگیری آفات، کندن علفهای هرز و در صورت نیاز از حشره کشهای مجاز کشاورزی ارگانیک نظیر اسید بوریک برای کنترل و ریشه کن کردن آفات استفاده می­شود.

_______________________________

]]>
مضرات کشاورزی و محصولات تهیه شده به روش سنتی 2013-09-03T04:40:15+01:00 2013-09-03T04:40:15+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/13 نوید مضرات کشاورزی و محصولات تهیه شده به روش سنتی: 1.   در کشاورزی سنتی و متعارف، بیش از 300 ترکیب شیمیایی خطرناک و مصنوعی نظیر آفت کشها، علف کشها و کودهای شیمایی به منظور کنترل آفات، حشرات و حاصلخیزسازی خاک استفاده می­گردد که بقایای این مواد پس از ورود به بدن می­تواند موجب مشکلات عدیده‌ای گردد منجمله: بروز نقصهای مادرزادی، تولد نوزاد با وزن کم، اختلال در سیکل ماهانه زنان، سقط جنین، بلوغ زودرس و یا دیر رس، یائسگی پیش‌رس، تغییر در رفتار جنسی، کاهش تعداد اسپرم مردان، کاهش باروری و

مضرات کشاورزی و محصولات تهیه شده به روش سنتی:

1.   در کشاورزی سنتی و متعارف، بیش از 300 ترکیب شیمیایی خطرناک و مصنوعی نظیر آفت کشها، علف کشها و کودهای شیمایی به منظور کنترل آفات، حشرات و حاصلخیزسازی خاک استفاده می­گردد که بقایای این مواد پس از ورود به بدن می­تواند موجب مشکلات عدیده‌ای گردد منجمله: بروز نقصهای مادرزادی، تولد نوزاد با وزن کم، اختلال در سیکل ماهانه زنان، سقط جنین، بلوغ زودرس و یا دیر رس، یائسگی پیش‌رس، تغییر در رفتار جنسی، کاهش تعداد اسپرم مردان، کاهش باروری و یا ناباروری، تغییر در سرعت متابولیسم، اختلال در سامانه غدد داخلی، ضعف عضلانی، کاهش حافظه، آسیب به سامانه مغز، کاهش کارایی سامانه ایمنی بدن و سرطان‌زایی.

یافته‌ها حاکی از آنست که 60 درصد سموم دفع آفات، 90 درصد قارچ کشها و 30 درصد حشره کشها سرطان‌زا می‌باشند.

2.      استفاده از کودهای شیمایی و آفت کشها سبب آلودگی آب، خاک و هوا می­گردند.

3.   استفاده بی­رویه از کودهای شیمیایی و آفت کشها موجب می­شود تا آفتها نسبت به سموم مقاوم گردیده و آفتهای جدیدی نیز ظاهر گردند.

4.   پرتو دهی محصولات یعنی آنکه محصولات را در معرض میزان کنترل شده پرتوهای یونیزه کننده قرار می‌دهند تا اینکه باکتریهایی نظیر E.COLI و سالمونلا نابود گردیده و در واقع محصول را به این طریق ضد عفونی می­کنند. کنترل حشرات و انگل‌ها، افزایش ماندگاری و جلوگیری از جوانه زدن از دیگر علل پرتودهی محصولات غذایی می­باشد. اما این پرتودهی موجب:

1)     از دست رفتن میزان اندکی از مواد مغذی محصولات می­شود.

2)   هنگامی که مواد غذایی پرتودهی می­شوند مواد شیمیایی سرطان­زایی بنام CYCLOBUTANONES تشکیل می‌گردد.

5.   مهندسی ژنتیک و یا اصلاح ژنتیک محصولات به جداسازی، دستکاری و انتقال ژن‌ها اطلاق می‌گردد. در این روش ژن‌های با خاصیت مطلوب از یک گونه جدا گردیده و به گونه هدف انتقال داده می‌شود. بهبود کیفیت، افزایش تولید، ایجاد یک صفت مطلوب و مقاوم ساختن محصولات در برابر آفتها و تنش‌های محیطی از کاربردهای مهندسی ژنتیک می­باشد. مضرات محصولات اصلاح شده ژنتیکی شامل بروز نقصهای مادرزادی، کاهش طول عمر، افزایش حساسیت­زایی مواد غذایی (بعلت تغییر در زنجیره پروتئینها)، فقر مواد مغذی، مقاومت آنتی بیوتیکی (احتمال دارد ژنهای مقاوم در برابر آنتی بیوتیک‌ها به باکتری‌های بیماریزا در بدن منتقل گردد و یک بیماری جدید و مقاوم در برابر آنتی بیوتیک‌ها ایجاد شود).

6.   استفاده هورمونها در دام و طیور رشد آنها را تسریع کرده و فربه شدن آنها را سرعت می­بخشد. اما از ارزش غذایی آنها می‌کاهد. آنتی بیوتیک‌ها هم که برای جلوگیری از بیمار شدن دام و طیور مورد استفاده قرار می­گیرند، می­تواند در انسان مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد کند.

نکته: از میان مواد غذایی که به روش سنتی عرضه می­گردند سیب، هلو، گلابی، سیب زمینی، زردآلو، اسفناج، توت فرنگی، شلیل،انگور، کرفس، تمشک و گیلاس بیشترین  و کیوی، انبه، پیاز، موز، بروکلی، گل کلم،آناناس، ذرت، نخود فرنگی، آوکادو، هندوانه، آلو و بادنجان کمترین آلودگی را به باقیمانده آفت کشها دارند.

]]>
فواید و معایب محصولات ارگانیک 2013-09-03T04:37:42+01:00 2013-09-03T04:37:42+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/12 نوید فواید زراعت ارگانیک: 1.      در کشاورزی ارگانیک آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی، آلوده نمی‌گردد. 2.   در کشاورزی ارگانیک تعادل اکوسامانه و حاصلخیزی خاک حفظ می­گردد. فرسایش خاک نیز تا 50 درصد کاهش می­یابد. 3.   تنوع زیستی در زمینهای زراعی ارگانیک 57 درصد بیشتر است. (به علت عدم استفاده از سموم آفت کش و علف کش) 4.      کشاورزان در معرض سموم و آلاینده‌های کمتری قرار می­گیرند. فواید مصرف مواد غ

فواید زراعت ارگانیک:

1.      در کشاورزی ارگانیک آب توسط مواد شیمیایی آلاینده مانند کودهای مصنوعی، آلوده نمی‌گردد.

2.   در کشاورزی ارگانیک تعادل اکوسامانه و حاصلخیزی خاک حفظ می­گردد. فرسایش خاک نیز تا 50 درصد کاهش می­یابد.

3.   تنوع زیستی در زمینهای زراعی ارگانیک 57 درصد بیشتر است. (به علت عدم استفاده از سموم آفت کش و علف کش)

4.      کشاورزان در معرض سموم و آلاینده‌های کمتری قرار می­گیرند.

فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک:

1.   ارزش غذایی بالاتری دارند. میزان ویتامینC، کلسیم، منیزیم، آهن و فسفر در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.

2.   مواد غذایی ارگانیک حاوی آنتی‌اکسیدان بیشتری می‌باشند. در مواد غذایی ارگانیک آنتی‌اکسیدان PHENOLIC بیشتر یافت می­گردد (50 درصد بیشتر از محصولات غیر ارگانیک). چرا که آفت کشهای مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزی ارگانیک تولیدآنها را افزایش می­دهد.

3.   کمتر سمی هستند. محصولات ارگانیک سالم تر بوده و به بقایای آفت کشهای آلی کمتر آلوده می­باشند. همچنین این محصولات فاقد افزودنی‌های غذایی بوده و طبعا سالمتر می­باشند.

4.   خوشمزه و خوش طعم­تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک پس از برداشت در مدت زمان کمتری بدست مصرف کننده رسیده و تازه‌تر می­باشند. و همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوری‌ها و دستکاری‌هایی که بروی آنها صورت می­گیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاری، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در برابر صدمات  ناشی از حمل و انبار داری توجه می­شود و نه کیفیت و ارزش تغذیه‌ای آن.

5.   تولید کنندگان محصولات ارگانیک از استانداردها و دستورالعمل‌های بسیار سخت گیرانه‌ای تبعیت می­کنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمایی و سمی منتفی می­باشد.

معایب محصولات ارگانیک:

1.      گرانقیمت هستند.

2.      تولید و عرضه آنها بسیار محدود است.

 

]]>
آیزینیا فتیدا یا کادیلاک کرم‌ها 2013-09-03T04:31:09+01:00 2013-09-03T04:31:09+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/11 نوید کادیلاک کرم‌ها     گونه ایزینیا فوتیدا که به آن کرم کود و کادیلاک کرم‌ها نیز گفته می‌شود، از بستری که شامل مواد نیمه‌پوسیده مانند کود گاوی، کود اسبی، کاه و کلش غلات و برخی زایدات و بقایای گیاهی می‌باشد، تغذیه می‌کند. در داخل این بستر اصلی می‌توان مواد تازه‌ای چون زایدات سبزیجات و میوه‌جات، مواد آلی و قابل تجزیه زباله‌های خانگی، پسماندهای کارخانجات غذایی و حتی لجن و فاضلاب (به جز فاضلاب صنعتی)، اضافه نمود. رطوبت مطلوب بستر، هوادهی، تغذیه و جلوگیری از سفت شدن بستر و نگهداری PH کادیلاک کرم‌ها
    گونه ایزینیا فوتیدا که
به آن کرم کود و کادیلاک کرم‌ها نیز گفته می‌شود، از بستری که شامل مواد نیمه‌پوسیده مانند کود گاوی، کود اسبی، کاه و کلش غلات و برخی زایدات و بقایای گیاهی می‌باشد، تغذیه می‌کند. در داخل این بستر اصلی می‌توان مواد تازه‌ای چون زایدات سبزیجات و میوه‌جات، مواد آلی و قابل تجزیه زباله‌های خانگی، پسماندهای کارخانجات غذایی و حتی لجن و فاضلاب (به جز فاضلاب صنعتی)، اضافه نمود. رطوبت مطلوب بستر، هوادهی، تغذیه و جلوگیری از سفت شدن بستر و نگهداری PH در حد 8-7 از نکات کلیدی در تولید ورمی‌کمپوست می‌باشد.
 
]]>
نحوه برداشت کود 2013-09-03T04:29:22+01:00 2013-09-03T04:29:22+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/10 نوید نحوه برداشت کود  طی سه ماه اول هر ده روز یکبار باید به اندازه 10 سانتیمتر برای کرمها غذا ریخته و بعد از گذشت سه ماه بطور معمول باید 90 سانتی متر غذاریخته شود که 60 درصد آن کود خالص و مابقی غذایی است که هنوز کاملا تبدیل نشدهاست. کرم‌ها درون این بستر تولید مثل می‌کنند در این زمان باید 40 درصد از سطح بستررا جدا نموده و داخل پالتی دیگر که از قبل آماده شده است ریخت، پس از آن می‌توانمرحله غذا دهی را مجددا آغاز کرد. نحوه برداشت کود

 طی سه ماه اول هر ده روز یکبار باید به اندازه 10 سانتیمتر برای کرمها غذا ریخته و بعد از گذشت سه ماه بطور معمول باید 90 سانتی متر غذاریخته شود که 60 درصد آن کود خالص و مابقی غذایی است که هنوز کاملا تبدیل نشدهاست. کرم‌ها درون این بستر تولید مثل می‌کنند در این زمان باید 40 درصد از سطح بستررا جدا نموده و داخل پالتی دیگر که از قبل آماده شده است ریخت، پس از آن می‌توانمرحله غذا دهی را مجددا آغاز کرد.

]]>
بازارهای بالقوه ورمی کمپوست 2013-09-03T03:51:20+01:00 2013-09-03T03:51:20+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/9 نوید بازارهای بالقوه ● کشاورزی: باغستان‌ها٬ مزارع سبزیجات و یا گیاهان ردیفی٬ مزارع ارگانیک٬ مزارع سته ( توت٬ تمشک و ... ) و تاکستان‌ها ● باغبانی: خدمات خاکبرداری و محوطه سازی٬ شرکتهای کاشت چمن٬ باغبان‌های خانگی. ● احیاء و بازسازی اراضی: کنترل فرسایش٬ ثثبیت و خاکریزی کف جاده‌ها٬ احیاء تالاب٬ پوششی برای محل دفن زباله ● خرده فروشی: مراکز باغی٬ فروش مستقیم به باغبان‌های خانگی٬ بازارهای کشاورزان

بازارهای بالقوه

کشاورزی: باغستان‌ها٬ مزارع سبزیجات و یا گیاهان ردیفی٬ مزارع ارگانیک٬ مزارع سته ( توت٬ تمشک و ... ) و تاکستان‌ها

باغبانی: خدمات خاکبرداری و محوطه سازی٬ شرکتهای کاشت چمن٬ باغبان‌های خانگی.

احیاء و بازسازی اراضی: کنترل فرسایش٬ ثثبیت و خاکریزی کف جاده‌ها٬ احیاء تالاب٬ پوششی برای محل دفن زباله

خرده فروشی: مراکز باغی٬ فروش مستقیم به باغبان‌های خانگی٬ بازارهای کشاورزان

]]>
یک طرح کلی از مزایای کمپوست 2013-09-03T03:44:20+01:00 2013-09-03T03:44:20+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/8 نوید یک طرح کلی از مزایای کمپوست ● تبدیل مواد غذایی به شكل پایدارتر: احتمال آبشویی کمتر – در دسترس بودن بیشتر برای گیاه ● اضافه شدن هیومیک اسید به خاک: مواد مغذی را 5 – 3 برابر بیشتر نگه می‌دارد – نگهداشتن مواد معدنی در ناحیه اطراف ریشه               ● نیتروژن در دسترس بیشتری ایجاد می‌کند. ● افزایش ارگانیسمهای سودمند خاک: باکتری می‌تواند میزان نیتروژن را افزایش دهد و بیماری‌های گیاهی را متوقف نماید  قارچ آفات را از بین یک طرح کلی از مزایای کمپوست

تبدیل مواد غذایی به شكل پایدارتر: احتمال آبشویی کمتر در دسترس بودن بیشتر برای گیاه

اضافه شدن هیومیک اسید به خاک: مواد مغذی را 5 3 برابر بیشتر نگه می‌دارد نگهداشتن مواد معدنی در ناحیه اطراف ریشه              

نیتروژن در دسترس بیشتری ایجاد می‌کند.

افزایش ارگانیسمهای سودمند خاک: باکتری می‌تواند میزان نیتروژن را افزایش دهد و بیماری‌های گیاهی را متوقف نماید  قارچ آفات را از بین می‌برد و به صعود مواد مغذی کمک می‌کند و قادر است کیفیت و عملکرد محصول را افزایش دهد.

افزایش نگهداری آب: نیاز به آبیاری را کاهش می‌دهد.

بهبود تهویه خاک: به نفوذ ریشه کمک می‌کند.

کاهش آلودگی آب‌های سطحی و زیرزمینی

اساسا خطر باکتری کولی فرم را کاهش می‌دهد.

کاهش بارگیری بیش از حد نیترات در خاک

کاهش حجم رطوبت: در نتیجه٬ پخش آن نسبت به کود آسانتر و کم هزینه‌تر خواهد بود.

برای اصلاح خاک به عنوان مالچ و یا به عنوان جایگزینی برای پیت استفاده می‌شود.

بوی کود نپوسیده را کاهش می‌دهد.

بذر علف‌های هرز و نیز پاتوژن‌ها را از بین می‌برد.

کاهش تکیه بر کود‌های شیمیایی

]]>
غذاهای مناسب و نامناسب کرم ها 2013-09-03T03:11:59+01:00 2013-09-03T03:11:59+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/7 نوید مواد غذایی مطلوب و نامطلوب برای تغذیه کرم ها موادی که قابل تغذیه توسط کرمها هستند به شرح جدول زیر است. بهتر است در روزهای اول موادی که بهتر توسط کرم تغذیه می‌شود را استفاده نمود مثل پوست میوه موز، سیب، سبزیجات و .... غذای مورد علاقه کرم موارد نامطلوب کرم ضایعات سبزیجات حبوبات نان و غلات پوست و دانه میوه‌ها تفاله چایی و قهوه چایی کیسه‌ای برگ درختان کاغذ خرده‌های چوب دستمال کاغذی و پارچه‌های نخی شیشه فلزات پلاستیک گوشت خام (سفید و قرمز) کره و روغنها پنیر و
مواد غذایی مطلوب و نامطلوب برای تغذیه کرم ها

موادی که قابل تغذیه توسط کرمها هستند به شرح جدول زیر است. بهتر است در روزهای اول موادی که بهتر توسط کرم تغذیه می‌شود را استفاده نمود مثل پوست میوه موز، سیب، سبزیجات و ....

غذای مورد علاقه کرم

موارد نامطلوب کرم

ضایعات سبزیجات

حبوبات

نان و غلات

پوست و دانه میوه‌ها

تفاله چایی و قهوه چایی کیسه‌ای

برگ درختان

کاغذ

خرده‌های چوب

دستمال کاغذی و پارچه‌های نخی

شیشه

فلزات

پلاستیک

گوشت خام (سفید و قرمز)

کره و روغنها

پنیر و لبنیات

]]>
ورمی کمپوست پردیس کمپوست 2013-09-02T15:05:03+01:00 2013-09-02T15:05:03+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/6 نوید شاید باورتان نشود با پرورش کرم خاکی پولدار شوید !!! بهترین فرصت سرمایه گذاری کرم کوچک = سود بزرگ برای مشاوره و راه اندازی فارم های ورمی کمپوست با ما تماس بگیرید پشته ای و سبدی فروش کرم آیزینیا فوتیدای اصل وارداتی با ارسال به تمام نقاط ایران فروش کود به صورد بسته بندی و فله در تمام نقاط ایران آدرس فارم اصلی : گیلان - فومن تماس : 09125492082 افتخاری _______________________________  فروش کود ورمی کمپوست کود ورمی کمپوست با آنالیز قوی به همراه برگه آنالیز با بس

شاید باورتان نشود با پرورش کرم خاکی پولدار شوید !!!

بهترین فرصت سرمایه گذاری

کرم کوچک = سود بزرگ

برای مشاوره و راه اندازی فارم های ورمی کمپوست با ما تماس بگیرید

پشته ای و سبدی

فارم های سبدی ورمی کمپوست

فروش کرم آیزینیا فوتیدای اصل وارداتی با ارسال به تمام نقاط ایران

فروش کود به صورد بسته بندی و فله در تمام نقاط ایران

آدرس فارم اصلی : گیلان - فومن

تماس : 09125492082 افتخاری

_______________________________

 فروش کود ورمی کمپوست

کود ورمی کمپوست

کود ورمی کمپوست با آنالیز قوی به همراه برگه آنالیز با بسته بندی های صادراتی و به صورت فله

حمل و نقل به تمام نقاط ایران

تماس : 09125492082

_______________________________

 فروش کرم آیزینیا فوتیدا اصل وارداتی

کرم آیزینیا فوتیدای اصل

فروش کرم آیزینیا فوتیدای اصل وارداتی به صورت کیلویی ( هر کیلوگرم برابر 1000 عدد کرم است )

فروش کرم با بستر لازم برای حمل و نقل به تمام نقاط ایران

کرم های 100% اورجینال با بازدهی بسیار بالا

تماس : 09125492082

_______________________________

فروش ورمی کمپوست سبدی با قیمت بی نظیر

ورمی کمپوست سبدی با قیمت ویژه

فروش بستر پرورش ورمی کمپوست سبدی با بهترین جنس سبد مخصوص ورمی کمپوست ( سبد لبنیاتی ) +

10 کیلوگرم مخلوط غذایی با ترکیب عالی و مخصوص +

200 تا 300 نخ کرم آیزینیا فوتیدای اصل وارداتی

با قیمت باورنکردنی 12000 تومان

حمل به سراسر کشور

دوره ی بازدهی = 2 ماه

آموزش های اولیه و حین نگهداری و مشاوره رایگان

کرم های 100% اورجینال با بازدهی بسیار بالا

فراهم کردن بازار فروش کرم و کود برای شما

مشاوره و راهنمایی از ابتدای کار تا فروش محصول

با سوددهی فوق العاده بالا ( تماس بگیرید )

قیمت : 12000 تومان

تماس : 09125492082  افتخاری

_______________________________

30 عدد دی وی دی آموزشی ورمی کمپوست

شامل فیلم های مزارع ورمی کمپوست در ایران , استرالیا , آلمان , آمریکا و ...

روش های نگهداری و تغذیه کرم ها - طرح های توجیهی - نرم افزار برآورد هزینه و زمین مورد نیاز

اطلاعات بیشتر راجع به پکیج آموزشی

تماس : 09125492082

_______________________________

کرم کوچک = سود بزرگ

فراهم کردن بازار فروش کرم و کود برای شما

مشاوره در راه اندازی - تامین مواد اولیه - راهنمایی در نگهداری

آموزش های اولیه و حین نگهداری

بهترین فرمول خوراک کرم با تهیه ی مواد اولیه آن

مشاوره و راهنمایی از ابتدای کار تا فروش محصول

تماس : 09125492082 افتخاری

_______________________________

ساخت انواع سرند دوار با توجه به نیاز شما

تماس : 09125492082

_______________________________

]]>
پکیج آموزشی ورمی کمپوست 2013-09-02T14:29:05+01:00 2013-09-02T14:29:05+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/5 نوید فروش فوق العاده پکیج آموزشی ورمی کمپوست ( کرم کوچک سود بزرگ ) شامل بیش از 70 گیگ فیلم و عکس از مزارع سراسر دنیا آموزش روش های مختلف پرورش کرم ها و تهیه کود بررسی بازار فروش کود و کرم در ایران و سطح جهان راهنمای دریافت مجوزها و ایزو برای فارم های ورمی کمپوست آموزش ورمی کمپوست پشته ای و سبدی روش های گرانول کردن کود و کرم ها برای استفاده طرح تهیه چای کمپوست توجیه های اقتصادی و نرم افزار های برآورد هزینه و سرمایه با توجه به مساحت زمین لیست تمام تولید کننده های بزرگ تمامی کتاب

فروش فوق العاده پکیج آموزشی ورمی کمپوست ( کرم کوچک سود بزرگ )

شامل بیش از 70 گیگ فیلم و عکس از مزارع سراسر دنیا

آموزش روش های مختلف پرورش کرم ها و تهیه کود

روش پشته ای ورمی کمپوست

بررسی بازار فروش کود و کرم در ایران و سطح جهان

راهنمای دریافت مجوزها و ایزو برای فارم های ورمی کمپوست

آموزش ورمی کمپوست پشته ای و سبدی

روش سبدی ورمی کمپوست

روش های گرانول کردن کود و کرم ها برای استفاده

طرح تهیه چای کمپوست

توجیه های اقتصادی و نرم افزار های برآورد هزینه و سرمایه با توجه به مساحت زمین

لیست تمام تولید کننده های بزرگ

آیزینیا فوتیدا

تمامی کتاب های ورمی کمپوست فارسی

مقالات جدید و بروز به زبان های فارسی و انگلیسی

آموزش کامل روش کار با سطل

عکس و فیلم از فارم های ورمی کمپوست در ایران , استرالیا , آلمان , آمریکا و ...

ورمی کمپوست در کشورهای دیگر

آموزش راه های صادرات و روغن کشی از کرم ها

آموزش تهیه پولک از کرم ها

تمام فیلم های پخش شده از صدا و سیما + گزارش های ضبط شده از جناب سلجوقی

ارسال به تمام نقاط ایران

برای خرید تماس بگیرید

افتخاری 09125492082

]]>
تولید مثل کرم های آیزینیا فتیدا 2013-09-02T14:16:44+01:00 2013-09-02T14:16:44+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/4 نوید چرخه زندگی و بیولوژی تولید مثل كرم خاكی جانوری است دو جنسی یعنی هم به تنهایی نر است و هم ماده و اندام‌های تناسلی همه در ناحیه شكم قرار گرفته‌اند. روش‌های جفت‌گیری برای همه گونه‌ها یكسان نیست، كرم‌های خاكی در اكثر ماه‌های سال می‌توانند تولید مثل كنند و مخصوصاً در ماه‌هایی كه رطوبت هوا زیادتر است، افزایش می‌یابد لقاح از نوع تقاطعی بوده و معمولاً 2 تا 3 ساعت طول می‌كشد در هنگام جفت‌گیری دو كرم طوری به یكدیگر می‌چسبند كه سر هر یك مقابل دم دیگری و در جهت مخالف هم قرار می‌گیرد هر كرم بع

چرخه زندگی و بیولوژی تولید مثل

كرم خاكی جانوری است دو جنسی یعنی هم به تنهایی نر است و هم ماده و اندام‌های تناسلی همه در ناحیه شكم قرار گرفته‌اند.

روش‌های جفت‌گیری برای همه گونه‌ها یكسان نیست، كرم‌های خاكی در اكثر ماه‌های سال می‌توانند تولید مثل كنند و مخصوصاً در ماه‌هایی كه رطوبت هوا زیادتر است، افزایش می‌یابد لقاح از نوع تقاطعی بوده و معمولاً 2 تا 3 ساعت طول می‌كشد در هنگام جفت‌گیری دو كرم طوری به یكدیگر می‌چسبند كه سر هر یك مقابل دم دیگری و در جهت مخالف هم قرار می‌گیرد

هر كرم بعداً تشكیل تعدادی پیله (Cocoon) را می‌دهد كه در داخل آنها تخم‌ها قرار دارند گونه E.Foetida در عرض 3 تا 5 روز می‌تواند میان 2 تا 10 عدد پیله كه هر كدام دارای تعدادی تخم كه از 1 تا 28 عدد تغییر می‌یابد، به وجود آورد اما اغلب فقط یك یا 2 كرم زنده مانده و به دنیا می‌آید، اندازه و شكل پیله كـرم‌های خاكی با یكدیگر متفاوت است و در هنگام رده‌بندی یكی از معیارهای مورد استفـاده می‌بـاشد (شكل 5). در داخل هر پیله چندین تخم به چشم می‌خورد كه تنها یكی یا دو تا از آنها موفق به نمو كامل تا جانور بالغ می‌گردد یك كرم بالغ از گونه L.rubelus در هر 7 تا 10 روز یك تخم می‌گذارد كه در حدود 2 تا 20 جنین در آن وجود دارد.

 

]]>
تاثیر ورمی کمپوست بر روی چند گیاه 2013-09-02T11:35:00+01:00 2013-09-02T11:35:00+01:00 tag:http://pardiscompost.mihanblog.com/post/3 نوید تاثیر ورمی كمپوست برروی چمن 1-    راهی مناسب و ایده آل برای كاهش هزینه ها 2-  فاقد هرگونه عوارض جانبی برای انسان و یا حیوانات و جانوران 3-  باعث ضخیم تر شدن و سبز تر شدن چمن می شود 4-   فاقد مواد شیمیایی كه باعث سوزاندن زمین و آسیب رساندن به محیط زیست می شود 5-  كودهای ارگانیك در مدت زمان طولانی تری تجزیه می شوند به همین دلیل مدت بیشتری در خاك باقی می مانند. 6-  باعث افزایش در رشد گیاه بوسیله مواد مغذی مفید مورد نیاز تاثیر ورمی كمپوست بر ر

تاثیر ورمی كمپوست برروی چمن

1-    راهی مناسب و ایده آل برای كاهش هزینه ها

2-  فاقد هرگونه عوارض جانبی برای انسان و یا حیوانات و جانوران

3-  باعث ضخیم تر شدن و سبز تر شدن چمن می شود

4-   فاقد مواد شیمیایی كه باعث سوزاندن زمین و آسیب رساندن به محیط زیست می شود

5-  كودهای ارگانیك در مدت زمان طولانی تری تجزیه می شوند به همین دلیل مدت بیشتری در خاك باقی می مانند.

6-  باعث افزایش در رشد گیاه بوسیله مواد مغذی مفید مورد نیاز

تاثیر ورمی كمپوست بر رشد گیاه فلفل

افزایش در جوانه زنی و گل دهی گیاه

D     افزایش در رشد ارتفاع محصول

D     بهبود در ساختار فیزیكی محصول

D     افزایش جمعیت میكروارگانیسم های مفید

D     افزایش پتانسیل های سودمند رشد گیاه

D     افزایش در بازدهی محصول

تاثیر ورمی كمپوست برروی گوجه فرنگی و خیار

100% رشد در بذر گوجه فرنگی وافزایش در رشد میكروارگانیسم های مفید

افزایش درغلظت كلروفیل     ( ماده سبز گیاهی)

افزایش در :  رویش شاخه – جوانه زنی – جوانه زنی برگها – بازدهی محصول – زیبایی ظاهر و طعم و مزه

تغییرات در بازدهی محصول

بازدهی كلی محصول

( به كیلوگرم)

تعداد نوك شكوفه های گیاهان پوسیده

تعداد برگهای كاشت

میزان مصرف ورمی كمپوست در هر هكتار         ( تن)

92/1

75/3

66/77

0

52/2

50/1

00/87

5

83/2

75/0

00/92

10

26/3

50/0

00/94

15

 

 

تاثیر كاربرد ورمی كمپوست بر غلظت عناصر مغذی در رویش شاخه ها

Mn((ppm

منگنز

‍Cu((ppm

مس

Zn((ppm

روی

Fe((ppm

آهن

K

پتاس(%)

میزان مصرف ورمی كمپوست در هر هكتار( تن)

87.25

14.86

66.66

131.50

1.9133

0

100.95

17.96

71.63

146.36

2.3000

5

105.08

20.55

78.66

163.00

2.8668

10

106.25

22.55

 

90.33

174.00

3.3164

15

 

تاثیر ورمی كمپوست برروی محصول برنج

 

 افزایش در میزان مواد مغذی در گیاه

    افزایش در میزان كیفیت محصول برنج

Π    6/5 % افزایش در غلظت پروتئین جوانه زنی

Π    8/7% افزایش در غلظت نشاسته جوانه زنی

Π    9/7% افزایش در رشد بازدهی محصول برنج

    افزایش در خواص بیولوژیكی خاك و پارامترهای رشدی محصول

تاثیر ورمی كمپوست برروی گل همیشه بهار
 

كود ورمی كمپوست در دانشگاه می سی سی پی سال 1997 به عنوان واسطه ای مهم در رشد گلها و سایر محصولات زراعی محسوب و برای نمونه بر روی گل همیشه بهار مورد آزمایشات مختلف قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد كه كود ورمی در مقایسه با كودهای دیگر مانند خاك و پیت و كودهای شیمیایی، شاخصه رشد گیاهان و گلها را به صورت چشمگیری افزایش داده است و همچنین باعث افزایش ضخامت ساقه ، بالا بردن رشد ریشه، افزایش وزن خشك محصول و بالا بردن میزان گل دهی در تعداد گلهای كاشته شده می شود. تحقیقات نشان داده است كه مخلوط كود ورمی كمپوست با كود گیاهی خاك و پیت در مقایسه با استفاده كود ورمی به تنهایی عملكرد بهتری در پارامترهای رشد  در گیاهان داشته است. Mississippi state University))

 

]]>